Ser WĘDZONY z Ziołami "Ślesiniak", dojrzewający, podpuszczkowy ze Spiżarni Hrabiny Potulickiej.
Ser WĘDZONY z Ziołami - podpuszczkowy, dojrzewający. Sery Ślesińskie leżakujące w naszej dojrzewalni i są wytwarzane zgodnie ze starą recepturą serowarską, która nakazuje warzenie sera z pełnotłustego mleka krowiego pochodzącego prosto z udoju. Aby uzyskać prawdziwy, wiejski ser do mleka dodajemy tylko podpuszczkę, sól oraz kultury bakterii mlekowych. Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ser PLEŚNIOWY "Szlachcic", Ślesiński dojrzewający ze Spiżarni Hrabiny Potulickiej.
Ser PLEŚNIOWY podpuszczkowy, dojrzewający. Sery Ślesińskie leżakujące w naszej dojrzewalni i są wytwarzane zgodnie ze starą recepturą serowarską, która nakazuje warzenie sera z pełnotłustego mleka krowiego pochodzącego prosto z udoju. Aby uzyskać prawdziwy, wiejski ser do mleka dodajemy tylko podpuszczkę, sól oraz kultury bakterii mlekowych. Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Zamówienie INDYWIDUALNE - rodzaj, waga, ilość według zamówienia: prosimy w uwagach do zamówienia podać co Państwa interesuje, a my przeliczymy i zadzwonimy lub wyślemy ofertę z ceną.
Kiszonki oprócz wędzonki kochają towarzystwo dobrych serów, prawdziwych, domowych powideł, soków tłoczonych 100% NFC i innych naturalnych produktów, bo razem smakują najlepiej, a lepsze jedzenie to lepsze życie...
Dzwoniąc do nas lub wysyłając mail możecie Państwo złożyć indywidualne zamówienie oraz otrzymać dodatkowe upusty!
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ser "STARSZAK " z Czarnuszką, Ślesiński dojrzewający 2 miesiące ze Spiżarni Hrabiny Potulickiej.
Sery STARSZAKI, dojrzewający 1-2 miesiące to Sery Ślesińskie leżakujące w naszej dojrzewalni przynajmniej 4 tygodnie. Dzięki dłuższemu okresowi dojrzewania sery mają niezwykle wyrazisty smak i aromat, a ich struktura staje się bardziej zwarta. Jest wytwarzany zgodnie ze starą recepturą serowarską, która nakazuje warzenie sera z pełnotłustego mleka krowiego pochodzącego prosto z udoju. Aby uzyskać prawdziwy, wiejski ser do mleka dodajemy tylko podpuszczkę, sól oraz kultury bakterii mlekowych. Potem pozwalamy mu spokojnie dojrzewać ... Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ser "STARSZAK " z Czosnkiem Niedźwiedzim, Ślesiński dojrzewający 2 miesiące ze Spiżarni Hrabiny Potulickiej.
Sery STARSZAKI, dojrzewający 1-2 miesiące to Sery Ślesińskie leżakujące w naszej dojrzewalni przynajmniej 4 tygodnie. Dzięki dłuższemu okresowi dojrzewania sery mają niezwykle wyrazisty smak i aromat, a ich struktura staje się bardziej zwarta. Jest wytwarzany zgodnie ze starą recepturą serowarską, która nakazuje warzenie sera z pełnotłustego mleka krowiego pochodzącego prosto z udoju. Aby uzyskać prawdziwy, wiejski ser do mleka dodajemy tylko podpuszczkę, sól oraz kultury bakterii mlekowych. Potem pozwalamy mu spokojnie dojrzewać ... Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ser HRABIEGO KAZIMIERZA, Ślesiński dojrzewający 12 miesięcy ze Spiżarni Hrabiny Potulickiej.
Ser HRABIEGO KAZIMIERZA (dojrzewający 12 miesięcy) Jego receptura nawiązuje do szlachetnych, długodojrzewających serów Gruyere. Ser należy do rodziny serów twardych. Jest wytwarzany zgodnie ze starą recepturą serowarską, która nakazuje warzenie sera z pełnotłustego mleka krowiego pochodzącego prosto z udoju. Aby uzyskać prawdziwy, wiejski ser do mleka dodajemy tylko podpuszczkę, sól oraz kultury bakterii mlekowych. Potem pozwalamy mu spokojnie dojrzewać ... Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ser HRABINY, Ślesiński dojrzewający 6 miesięcy ze Spiżarni Hrabiny Potulickiej.
Ser Hrabiny (dojrzewający 6 miesięcy) jest wytwarzany zgodnie ze starą recepturą serowarską, która nakazuje warzenie sera z pełnotłustego mleka krowiego pochodzącego prosto z udoju. Aby uzyskać prawdziwy, wiejski ser do mleka dodajemy tylko podpuszczkę, sól oraz kultury bakterii mlekowych. Potem pozwalamy mu spokojnie dojrzewać ... Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny