Wędzonki oraz kiszonki zawsze szły w parze z SERAMI, bo razem smakują najlepiej...
Dlatego asortyment poszukiwanych i cenionych przez Państwa serów kozich rozszerzyliśmy o produkty Emilii i Krzysztofa Witkowskich, naszych nowych znajomych, u których pasja do robienia serów oraz trójka małych pociech są motorem napędowym do dalszej pracy i rozwoju.
Dzięki temu powstały nagradzane na wielu wystawach serowarskich świeże sery podpuszczkowe, wędzone, Gouda, Caciotta, Halloumi, a także Camembert, Camblue, czy Morbier.
Dokładają wszelkich starań, aby zachować najwyższą jakość produktów wytwarzanych z niepasteryzowanego mleka, jednocześnie przestrzegając tradycji serowarskiej, w której nie ma miejsca na sztuczne dodatki.
* SERY KOZIE DOJRZEWAJĄCE z Gospodarstwa "KOZIEŁAWY"
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.